Onsdag 3/7
S:t Tomas, apostel. Mässa firas kl. 18.15.

Söndag 7/7
​Nästa söndag är det den fjortonde söndagen under ​året. Mässa firas kl. 09.00, 11.00 och på engelska ​kl. 18.15.

Övrigt
​Under juli kommer det inte att vara någon ​livestreaming av söndagens högmässa från S:t Lars, ​eftersom det inte finns någon som kan ansvara ​för den. På stiftets hemsida under fliken ”Livesända ​mässor” kan man hitta andra församlingar som ​livestreamar söndagens mässa. Livestreamingen ​återupptas söndagen den 4 augusti.

​Församlingen söker, som tidigare nämnts, nya​kateketer för trosundervisningen av barn och ​ungdomar för det läsår som börjar i september. För frågor och intresseanmälan, kontakta ​ungdomssekreteraren eller kyrkoherden.

​Församlingen söker frivilliga för att ansvara för ​livestreamingen av söndagens högmässa kl. 11.00 ​fr.o.m. söndagen den 8 september. Kontakta Jesaja Alp ​eller Marcus Grunditz i pastoralrådet om du vill ​medverka.