Registrera

Om ditt barn deltog i undervisningen i Sankt Lars församling under det föregående läsåretbehöver du inte anmäla/registrera honom eller henne på nytt. Om det är första gången ditt barn ska vara med, eller om det har avbrutit deltagandet men ska komma tillbaka, hittar du information och länkar till anmälningsformulär här nedan.

För undervisning i Sankt Ilians kyrka i Enköping: Tag kontakt med någon av prästerna i samband med söndagens mässa!

Åk 2 (första kommunionsförberedelse år 1)
Här anmäler du ditt barn till första årets undervisning och förberedelse för första kommunion i katolska församlingen Sankt Lars i Uppsala. Undervisningen börjar när barnen går i åk 2 i skolan och första kommunionen äger rum efter två års undervisning. Länk till anmälan

Åk 4, 5, 6, 7 och 8 (konfirmationsförberedelse år 1).
Om ditt barn deltog i undervisningen i församlingen förra läsåret behöver du inte anmäla honom eller henne på nytt inför det nya läsåret.
Via den följande länken gör du ny anmälan till undervisning i katolska församlingen Sankt Lars i Uppsala eller återanmälan efter avbrott. Sök upp rätt årskurs! Klicka på den och sedan på den gröna ”Anmäl dig”-knappen. Länk till anmälan

Om ditt barn ska förberedas för första kommunion/konfirmation och inte har deltagit i åk 2/åk 8, kontakta ungdomssekreterare Rolf Ström, ungdomssekreterare@stlars.org .

Vid bekymmer med anmälningsformulären eller för andra frågor om undervisningen, kontakta ungdomssekreteraren Rolf Ström, ungdomssekreterare@stlars.org .

Schemat hittar du här: www.stlars.org/undervisning-schema

Frågor kring undervisningen och anmälningarna kan ställas till barn- och ungdomssekreteraren Rolf Ström.