Måndag 24/6
S:t Johannes döparens födelse. Mässa firas kl. 18.15.

Lördag 29/6
S:t Petrus och S:t Paulus högtid. Mässa firas i S:t Lars ​kl. 11.00.
Observera att det är en påbjuden högtid, ​vilket innebär att katoliker som inte är absolut ​förhindrade skall delta i mässan denna dag.

​Mässa firas på tagalog kl. 13.30.

​I Katolska domkyrkan i Stockholm prästvigs diakon ​Antonio Bajlovic kl. 11.00.

Söndag 30/6
Nästa söndag är det den trettonde söndagen under ​året. Mässa firas på svenska kl. 09.00, 11.00 (högmässa) och på engelska kl. 18.15.

Övrigt
​Församlingen söker några nya kateketer för ​trosundervisningen av barn och ungdomar under ​kommande läsår, som börjar i september. Att stärka ​barn och unga i den katolska tron är bland de ​viktigaste verksamheterna i en församling. Man ​behöver inte vara teolog för att undervisa. Det enda ​kravet är att man själv praktiserar sin sin katolska tro ​och vill dela med sig av den till barn och ungdomar. ​För mer information och ​intresseanmälan, kontakta ​ungdomssekreteraren.

​Under juli kommer det inte att vara någon ​livestreaming av söndagens högmässa från S:t Lars, ​eftersom det inte finns någon som kan ansvara ​för den. På stiftets hemsida under fliken Livesända ​mässor kan man hitta andra församlingar som ​livestreamar söndagens mässa. Livestreamingen ​återupptas söndagen den 4 augusti.

​Församlingen söker frivilliga för att ansvara för ​livestreamingen av söndagens högmässa kl. 11.00 ​fr.o.m. söndagen den 8 september. Kontakta Jesaja Alp ​eller Marcus Grunditz i pastoralrådet om du vill ingå i ​ett team som delar upp ansvaret för söndagarna varje ​månad mellan sig, så att vi kan fortsätta att möjliggöra ​denna tjänst.