Onsdag 19/6
Handarbetsgruppen träffas kl. 12.00.

Fredag 21/6
Midsommarafton. Mässan firas kl. 09.30. Observera att det inte är någon mässa kl. 12.15.

Söndag 23/6
​Nästa söndag är det den tolfte söndagen under ​året. ​Mässa firas kl. 09.00, kl. 11.00 och på engelska kl. ​18.15.

​Kommunionutdelarna träffas kl. 14.30 i stora ​studierummet.

Övrigt
Just nu befinner sig 25 ungdomar och fem ledare med ​fader Jan Byström och ungdomssekreterare Rolf ​Ström i spetsen på en pilgrimsresa i Lourdes och ​Paris. Vi ber om era förböner för att resan skall stärka ​ungdomarna i den katolska tron och bära rik frukt i ​deras liv.

​Församlingen behöver några nya kateketer för ​trosundervisningen av barn och ungdomar under ​kommande läsår, som börjar i september. Att stärka ​barn och unga i den katolska tron är bland de ​viktigaste verksamheterna i en församling. Man ​behöver inte själv vara teolog för att undervisa, utan ​fast förankrad i tro och praktik, som är det man ger ​vidare i undervisningen. För mer information och ​intresseanmälan, kontakta ungdomssekreterare Rolf ​Ström.