Onsdag 1/2
Handarbetsgruppen träffas kl. 12.00.
​Pastoralrådet har sammanträde kl. 19.00.

Lördag 4/2
Det är trosundervisning för årskurs ​3 röd och ​årskurserna 4-5 kl. 09.30. Årskurserna 6-7 har ​undervisning som börjar med familjemässan kl. 11.00.
Vigiliemässa 17:15

Söndag 5/2
Nästa söndag är det Kyndelsmässodagen. ​Mässa firas på svenska kl. 09.00, 11.00 (högmässa) och på engelska kl. 18.15. Ljusvälsignelse sker i alla mässor på lördagen och ​söndagen. I söndagens högmässa kl. 11.00 är det ​ljusprocession. Ta gärna med ljus som ni vill ha ​välsignade och markera dem med ert namn.

Mässa firas på kroatiska kl. 16.30.

Övrigt
Världsungdomsdagen i Lissabon äger rum sommaren 2023. Observera att sista anmälningsdagen är den 31 januari. Att delta i en Världsungdomsdag brukar vara en värdefull erfarenhet för ungdomarna och leda till en fördjupning av tron. Det finns möjlighet för deltagarna att få ekonomiskt bidrag från församlingen. Kontakta ungdomssekreterare Rolf Ström för mer information.

Pater Ulf Jonssons bok Gud och andra orsaker kommer att diskuteras vid ett panelsamtal med pater Ulf Jonsson och filosofiprofessor Bengt Kristensson Uggla måndagen den 6 februari kl. 19.00-21:00. Det äger rum på Humanistiska teatern vid teologiska institutionen på Thunbersvägen 3. Alla intresserade är välkomna. Länk till evenemanget.