Årets julbasar äger rum under första adventshelgen lördagen den 26 november kl. 10.00-15.00 och söndagen den 27 november kl. 10.00-14.00.Vi tar tacksamt emot hela och rena saker till loppmarknaden (ej kläder och skor), smycken och bijouterier, nya saker till lotteriet samt saft, sylt, marmelad och bakverk. Med tanke på matallergiker är det viktigt att alltid skriva innehållsförteckning på det du lämnar in. På grund av platsbrist kan bakverk som behöver frysas in lämnas tidigast den 20 november.

För vidare information kan du kontakta Charlotte Byström, e-post: charliebystrom@yahoo.se eller Alicja Andersson, e-post: alicja.andersson00@gmail.com. Gåvor kan lämnas in från mitten av november. Större donationer måste anges i förväg. Ring expeditionen tel. 018-13 35 43. Tänk på att skänka sådant som du själv skulle vilja köpa!