Församlingens körer söker fler medlemmar, framförallt tenorer och basar. Körerna sjunger regelbundet i den heliga mässan i församlingen och ibland även i andra sammanhang. I Uppsala finns det gott om körer, och många i församlingen vet hur roligt och givande det är att sjunga i kör. I S:t Lars körer har man inte bara roligt, utan en katolsk kör har också en viktig roll i liturgin. Den består både av att stötta och bidra till församlingssången, men i allra högsta grad också av att själv sjunga och bidra till liturgins skönhet, Guds ära och de troendes helgelse.

S:t Lars kyrkokör övar på tisdagar kl. 19.00-21.00. Viss körvana och/eller notläsningsförmåga är önskvärt, men inget krav.

Barnkören (från 8 år) övar på tisdagar kl. 16.30-17.15.

Välkommen att ta kontakt med någon av körledarna:
Alexander Kegel
070-742 26 64
alexanderkegel@stlars.org

Daniel Ohlrich (vikarierande körledare för kyrkokören)
072-223 81 31
Daniel.Ohlrich@web.de