Som många säkert noterat har församlingen för närvarande brist på ministranter efter två år av pandemi. Under pandemin har detta med anledning av restriktionerna inte blivit något större problem, men nu när vi tillsammans ska fira påskens mysterium uppstår ett problem.

Detta planerar vi att lösa genom en utbildning för intresserade, där vi går igenom påskens liturgier och tilldelar uppgifter till de som önskar hjälpa till. 

Utbildningstillfället blir måndagen den 11/4 kl. 13.00, och planeras att ta c:a 1,5 timmar. Det krävs inga förkunskaper, vi lär er det som behövs för mässorna. Denna inbjudan är huvudsakligen för barn och unga, men finns det någon vuxen församlingsmedlem som gärna medverkar är ni välkomna att kontakta oss.

Utbildningen kommer att hållas av Marcus Grunditz och Fr. Jan Byström.

Datum: 2022-04-11
Tid: kl. 13:00 till kl. 14:30
Plats: S:t Lars Kyrka

Anmälan: Ej obligatoriskt, men vi uppskattar om ni anmäler er per e-post till Marcus Grunditz på grunditz.marcus@gmail.com eller via listan på församlingens anslagstavla.