MarijanaHej,
Mitt namn är Marijana och från och med den 1 februari är jag den nya barn och ungdomssekreteraren i S:t Lars! Jag har en bakgrund som administratör och tycker om att organisera aktiviteter och resor. Sedan länge har jag tyckt om att jobba med barn och ungdomar, jag har bl.a. tagit hand om barn på förskola och organiserat aktiviteter och studiebesök för ungdomar som representant för Naturvetarna på universitetet. Jag tror på en inkluderande verksamhet där barn och ungdomarna tillsammans får vara med och delta aktivt i verksamheten, det kan vara allt från att anordna pjäser till att vara med och utforma olika aktiviteter.
Mina barn är mina största inspirations- och glädjekälla, och för varje dag lär de mig något nytt och spännande att utforska. Redan från småbarnsben blev den katolska tron och dess seder en viktig del av mitt liv som har präglat mig och som jag gärna vill uppfostra mina barn i.

Jag ser fram emot att vara en del av barnens och ungdomarnas utveckling i den katolska tron.

Vänliga hälsningar,
Marijana Baban Pay Gomez