Ett alternativ när församlingsmedlemmarna inte har någon gudstjänst att gå till är att ta del av livestreamade mässor via nätet. Våra präster från S:t Lars erbjuder detta från och med söndag 22 mars kl. 11. Prästerna firar mässa, obs! utan församling, under ordinarie mässtid och vi kan följa detta i direktsändning via facebook. Det som krävs är ett facebook-konto och att man tittar ”live”, dvs. medan det pågår. Använd denna länk: https://www.facebook.com/johannes.signum. ELLER: Öppna facebook och sök på Johannes Signum. När sändning pågår syns en video som man klickar på för att få ljud.

Vanliga mässtider gäller med undantaget att söndagens nio-mässa utgår:

Tider för livestreamade mässor
Söndag kl. 11 (svenska), kl. 18:15 (engelska)
Måndag till torsdag kl. 18:15
Fredag kl. 12:15
Lördag kl. 11

Tider under påsken
Skärtorsdag kl. 19
Långfredag kl. 15
Påsknattsmässa kl. 21
Påskdagen kl. 11
Annandag påsk kl. 11

Den som inte kan gå in via facebook kan följa andra mässor som sänds dagligen på nätet. Ett exempel är påvens mässor. De är på italienska men finns med pålagd översättning, t.ex. på engelska från Vatican News.