Christina IllmayrJag heter Christina Illmayr och är ny barn- och ungdomssekreterare här i S:t Lars (och tillträder den 15 september).

I Regensburg (Tyskland) och Stockholm studerade jag till lärare med huvudämnet musikpedagogik och tyska som andraspråk. Jag trivs i internationella sammanhang och arbetade med utbytesstudenter vid Stockholms universitet, där jag organiserade kulturella och underhållande evenemang.

Jag är 27 år gammal, uppvuxen med mina syskon i Tyskland och har bott i Stockholm under två år nu. Viktigt för mig är musik och friluftsliv. Jag spelar flera instrument, älskar att sjunga och det är faktiskt genom kören i S:ta Eugenia i Stockholm, som jag fick tipset att söka den här tjänsten.

Aktiviteter för att ”ladda mina batterier” är cykling, vandring, klättring, paddling eller tältning i naturen. Under hösten gillar jag att vara kreativ och ser fram emot att gestalta något inför t.ex. adventsbasaren.

Jag gillar att organisera och förena människor och ser fram emot att möta ungdomarna i S:t Lars. Men detta vore inte möjligt utan vår Skapare. Avgörande för mig är tron på Gud, som visar oss vägen i livet.