Varje församling tilldelas finansiella medel efter antal registrerade församlingsmedlemmar. Finns du med i det registret?

Alla som är registrerade betalar kyrkoavgift till Stockholms katolska stift som sen fördelar medlen till församlingarna. Stiftet har på sin hemsida information om detta på olika språk. Läs här 

Om du är upptagen i Katolska kyrkan i ett annat land än Sverige kanske du inte har blivit registrerad här. Om du har flyttat inom Sverige kan du behöva uppdatera att du nu tillhör S:t Lars församling i Uppsala.

Är du osäker på om du är registrerad i S:t Lars? Kontakta oss för att få reda på det. Vet du att du inte är registrerad men vill bli det, kan du göra så här: fyll i blanketten (se länk nedan), skriv ut, skriv under och lämna den till expeditionen i S:t Lars.

Frågor besvaras av kyrkoherden eller församlingssekreteraren.
application/pdf iconBlankett till medlemsregistret.pdf